top of page

Expoziția absolvenților cursurilor de master și licență METAMORFOZE

Universitatea „Ovidius” Constanța, Facultatea de Arte, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Eco – Muzeale Tulcea și Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea vernisează expoziția absolvenților cursurilor de master și de licență. Evenimentul va avea loc miercuri, 03 septembrie 2014, ora 16.00, la Art Cafe – Casa Avramide.


În cadrul expoziției METAMORFOZE, publicul iubitor de artă poate admira 55 de lucrări de pictură, ce pendulează de la figurativ la abstract, de la momente de acumulare, la clipe de graţie, de la pictură adresată strict privirii, la idei conceptuale, în compoziții ce redau interpretări care argumentează profunzimea stărilor interioare ale artiștilor.

Expun: Eugen ALBU, Dorin George BARBU, Maria – Adriana BIDĂ, Maria COICIU, Mihaela DOBRIN, Aneta FĂTU, Ana GĂVĂNESCU, Vasilica GRIGOROV, Lacme IFRIM, Paula LUPAȘCU, Elena ORBOCEA, Tudor TIȚOIU, Cristina TUDORACHE și Sabina VOINEA.


În fond, născută din entuziasm, expoziția în sine reprezintă o fuziune de stări pozitive. Ea promite publicului amator de artă trăiri și simțăminte, comunicare și disponibilitate spre redescoperirea unor forme, ritmuri și culori care încântă privirea și trezește mirajele, emoții.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page