Expoziția absolvenților cursurilor de master și licență METAMORFOZE

September 1, 2014

Universitatea „Ovidius” Constanța, Facultatea de Arte, în parteneriat cu Institutul de Cercetări Eco – Muzeale Tulcea și Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea vernisează expoziția absolvenților cursurilor de master și de licență. Evenimentul va avea loc miercuri, 03 septembrie 2014, ora 16.00, la Art Cafe – Casa Avramide.

 

În cadrul expoziției METAMORFOZE, publicul iubitor de artă poate admira 55 de lucrări de pictură, ce pendulează de la figurativ la abstract, de la momente de acumulare, la clipe de graţie, de la pictură adresată strict privirii, la idei conceptuale, în compoziții ce redau interpretări care argumentează profunzimea stărilor interioare ale artiștilor.

Expun: Eugen ALBU, Dorin George BARBU, Maria – Adriana BIDĂ, Maria COICIU, Mihaela DOBRIN, Aneta FĂTU, Ana GĂVĂNESCU, Vasilica GRIGOROV, Lacme IFRIM, Paula LUPAȘCU, Elena ORBOCEA, Tudor TIȚOIU, Cristina TUDORACHE și Sabina VOINEA.

 

În fond, născută din entuziasm, expoziția în sine reprezintă o fuziune de stări pozitive. Ea promite publicului  amator de artă trăiri și simțăminte, comunicare și disponibilitate spre redescoperirea unor forme, ritmuri și culori care încântă privirea și trezește mirajele, emoții.

 

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

Ana (”Visuri la cheie”) și Celastrina

October 29, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts

April 25, 2019

August 30, 2018

August 28, 2018

April 30, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© made by Eli

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now